آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی روشی مرسوم وغیرقانونی در گیلانغرب!

index

نوای گیلانغرب :با توجه به اینکه هرساله کشاورزان بعد از برداشت بهاره و پاییزه  اقدام به آتش زدن پس چرا( جار) زمینهای کشاورزی خود می کنند که این کار علاوه بر آلودگی زیست محیطی موجب انتقاد شهروندان قرار گرفته اند متاسفانه هیچ گونه پیگیری قانونی و اقدام عملی از طرف مسئولان صورت نگرفته و آنها هرسال کار آتش سوزی خود را ادامه می دهند  در حالیکه این کار ناپسند و غیر بهداشتی آنها نه تنها سلامتی شهروندان و محیط زیست را تهدید کرده بلکه توسط باد، سوخته های جامانده وارد منازل شده و نظافت و بهداشت منازل رادو چندان کرده است
کارشناسان جهاد کشاورزی باید کشاورزان را توجیه و آموزش دهند چون طبق نظریه متخصصان و کارشناسان کشاورزی. آتش زدن کاه و کلش مزارع گندم و جو بعد از برداشت محصول، سنتی قدیمی و نادرست است که برخی از کشاورزان انجام می‌دهند، و این عمل موجب از بین رفتن مواد آلی خاک می‌شود.زمین کشاورزی به مثابه موجود زنده در نظر گرفته می‌شود، چرا که حاوی میکرو ارگانیسم‌ها و کرم‌های خاکی است، که آتش زدن  آتش زدن کاه و کلش مزارع گندم و جو باعث سفت شدن خاک وعناصر مغذی ماکرو و میکرو از بینخواهدبرد  و همین امر فقیر شدن خاک را در پی خواهد داشت
ما مردم گیلانغرب از مسئولان انتظار داریم برای همیشه معضل آتش سوزی پس چرا(جار) زمینهای کشاورزی توسط کشاورزان را حل کرده و در این زمینه سطح آگاهی آنها برای استفاده بهینه از زمینهای حاصلخیز بالا برده و این عمل آتش سوزی را برای همیشه کنار بگذارند

 نویسنده : فریده اردشیری

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

یک دیدگاه برای “آتش زدن بقایای محصولات کشاورزی روشی مرسوم وغیرقانونی در گیلانغرب!”

  1. زهرا .م می‌گه:

    ممنون از گزارش خوب خانم اردشیری واقعا پس از برداشت گندم دراثر اتش زدن دود شهر را در می گیرد هوای شهر تا چند روزی ناسالم می شود باید جریمه سنگیت شوند کشاورزی که پس چرااتش میزند لطفامسولین اقدام کنند

پاسخی بگذارید


هشت + = 15

آمارگیر وبلاگ