۱۵۲ خبرگزاری، پایگاه خبری و نشریه محلی در استان کرمانشاه فعالیت دارند

photo_2023-03-15_14-20-03

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت:۱۵۲ خبرگزاری، پایگاه خبری و نشریه محلی در سال ۱۴۰۱ در استان کرمانشاه فعالیت داشته‌اند.

به گزارش نوای گیلانغرب نشست هم‌اندیشی و دیدار استاندار و مدیر‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی با مدیران رسانه‌ای استان کرمانشاه امروز (۲۴اسفند‌ماه) برگزار شد.
علی‌صفدری مدیر‌کل فر هنگ وارشاد اسلامی استان کرمانشاه در ابتدای این نشست با اشاره به دغدغه‌‌های مطرح شده توسط اصحاب رسانه درجلسات قبل اظهار کرد: موضوع مسکن خبرنگاران و ثبت‌نام آنان در نهضت ملی مسکن پیگیری شد و سامانه بصورت مقطعی باز شد که در این مدت ۱۸۹ خبرنگار ثبت‌نام کردند.

وی ارتقا و رشد کیفی رسانه‌های استان را یکی دیگر از دغدغه‌های مهم عنوان کرد و افزود:در تابستان سال‌جاری دوره تخصصی خبرنگاری برگزار شد و ۵۰ خبرنگار با حضور در این دوره سطح اطلاعات خود را ارتقا دادند
صفدری همچنین با اشاره به نقش رسانه در راستای جهاد تبیین گفت: در اغتشاشات اخیر ۱۴ نفر از اصحاب رسانه با نگاه‌های مختلف طی مدت هفت جلسه به تحلیل و بررسی مسائل مربوط در این مدت پرداختند.

مدیر‌کل فرهنگ وارشاد اسلامی  تعدادخبرگزاری‌ها،پایگاه‌های خبری و نشریات محلی استان را ۱۵۲ مورد شامل؛ ۱۴ خبرگزاری،۷۳ پایگاه‌خبری و ۶۵ نشریه محلی عنوان کرد و خاطرنشان کرد:از این تعداد ۲۸ نشریه محلی، ۲۷پایگاه خبری وشش خبرگزاری عضو خانه مطبوعات هستند.
وی همچنین تعداد نشریات محلی که دفتر آنها ملکی است را سه دفتر، پایگاه‌های خبری راچهار دفتر و خبرگزاری‌ها را پنج دفتر عنوان کرد و بیان داشت:در سال ۱۴۰۱ سه روزنامه،۳۷ هفته‌نامه، چهار دوهفته‌نامه، یازده ماهنامه،دو فصلنامه و سه دوفصل‌نامه در استان منتشرمی شود

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


چهار + = 8

آمارگیر وبلاگ