آیا جرایم‌ رانندگی بخشوده می‌شود؟

 نوای گیلانغرب :سردار تقی مهری در حاشیه حضور در مراسم یادبود پدر فرمانده ناجا، با حضور در جمع خبرنگاران درباره بخشودگی جرایم رانندگی به مناسبت هفته ناجا اظهار کرد: هر گونه تصمیم پیرامون بخشودگی جرایم رانندگی به تدبیر فرمانده نیروی انتظامی و تصویب مجلس شورای اسلامی بستگی دارد و ما نمی‌توانیم راسا تصمیم به بخشش جرایم رانندگی یا حتی تخفیف در آن بگیریم.

رییس پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پلیس مجری قانون است و ما تنها قوانین را اجرا می‌کنیم، درباره اینکه آیا تصویب بخشودگی تاثیری در رعایت قوانین رانندگی خواهد داشت یا خیر گفت: قطعا این موضوع بی‌تاثیر نخواهد بود.

وی ادامه داد: پلیس به دنبال این است تا تصادفات و سوانح را کاهش دهد و در این راه نیز قانون را اجرا می‌کند.

به گزارش ایسنا، سردار مهری درباره اینکه پیش از این نیز بخشش جرایم رانندگی سابقه داشته یا خیر نیز گفت: قبل از این دو بار دو برابر شدن جرایم بخشیده شده بود ولی موضوعی برای بخشودگی کل جرایم وجود نداشت.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


یک + = 4

آمارگیر وبلاگ