استاندارکرمانشاه:بارسانه های که تریبون انتخاباتی کاندیداها هستندبرخوردخواهدشد

نوای گیلانغرب :بررسی فضای انتخاباتی در رسانه‌های مجازی موضوع محوری هشتمین جلسه ستاد انتخابات استان کرمانشاه بود که عصر امروز به ریاست استاندار برگزار شد.

تبلیغات زودهنگام جزء موارد تخلف انتخاباتی محسوب می‌شود که معمولا به یک رویه در بین کاندیداها تبدیل شده و آنها به‌صورت محسوس و نامحسوس با استفاده از فضای مجازی و واقعی برای جلب توجه و کسب آراء مردم استفاده می‌کنند و در این جلسه بر برخورد با رسانه‌هایی که به تریبونی برای این تبلیغات تبدیل شده‌اند تأکید شد.

برخی از کاندیداها پا را فراتر گذاشته و برای کسب رأی به انشقاق قومی و قبیله‌ای بین مردم دامن می‌زنند و یا از تخریب رقبا به‌عنوان پله‌ای برای بالا رفتن خود استفاده می‌کنند یا با وعده‌های انتخاباتی بی‌جا توقعات از دستگاه‌های اجرایی را بالا می‌برند.

این‌ها مصادیقی بود که در ستاد انتخابات استان کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت و به‌عنوان خطوط قرمز انتخابات مطرح شد که کاندیداها حق عدول از آنها را ندارند.

*رصد فعالیت انتخاباتی رسانه‌های معاند و داخلی

نماینده پلیس فتای استان کرمانشاه در این جلسه اظهار کرد: طی چند ماه گذشته در فضای مجازی و حقیقی مباحث گسترده‌ای در مورد انتخابات صورت می‌گیرد.

رستمی با اشاره به رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در این مدت، متذکر شد: رفتار رسانه‌های معاند و داخلی رصد می‌شود و مشاهده شد که آنها مباحث متعددی را مطرح می‌کنند.

وی با بیان اینکه برای برخورد و اقدامات قانونی در بحث تبلیغات زودهنگام نیازمند روشن کردن مصادیق هستیم تا بتوانیم در این زمینه اقدام کنیم.

*تشکیل شعبه ویژه جرائم انتخاباتی

نماینده دادستان کرمانشاه نیز در این جلسه اظهار کرد: یکی از کارهای اساسی در امر انتخابات افزایش شور و شوق انتخاباتی بین مردم است که البته سوءاستفاده‌هایی هم از این موضوع می‌شود.

قنبری بیان داشت: برخورد قانونی با متخلفان جرائم انتخاباتی انتظار مردم از دادسراست و برای این موضوع تشکیل شعبه ویژه پیشگیری از وقوع جرائم انتخاباتی همچون سنوات گذشته در دستور کار قرار گرفته است.

وی بر انجام بازدیدهای میدانی در بحث انتخابات با حضور دادستان تأکید کرد و گفت: برخورد در آخرین مرحله قرار دارد و با تخریب شخصیت‌های مختلف با گزارش نیروی انتظامی برخورد می‌شود.

نماینده دادستان کرمانشاه با تصریح اینکه دادگستری طرفدار هیچ فرد و حزبی نیست، ادامه داد: با افرادی که پا را از قانون فراتر بگذارند برخورد خواهیم کرد.

همچنین در این جلسه گزارش از سوی دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کرمانشاه در خصوص تمهیدات برخورد با تهدیدات انتخابات ارائه شد.

در این گزارش تصریح شد که برخورد با تخریب و توهین علیه دست‌اندرکاران برگزاری انتخابات در چارچوب حمایت قضایی از دولت با درخواست آنها از طریق کارشناسان حقوقی دفتر بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری کرمانشاه قابل پیگیری است.

در صورتی که جرائم فوق علیه امنیت ملی باشد ستاد انتخابات می‌تواند به مراجع قضایی اعلام جرم کند و یا در صورتی که علیه کاندیداها باشد شخص وی می‌تواند مراجعه کند.

منبع/خبرگزاری فارس

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


− سه = 4

آمارگیر وبلاگ