استقلال ۱ ـ پرسپولیس ۱؛ تساوی حماسی
نوای گیلانغرب :به گزارش “ورزش سه”،استقلال این بازی را بهتر آغاز کرد اما با گذشت زمان پرسپولیس کنترل مسابقه را در دست گرفت و دو فرصت طلایی را نیز توسط مهاجمانش هدر داد.
ورزش سه شما مخاطبان عزیز را به همراهی لحظه به لحظه دربی ۸۱ دعوت می کند.
استادیوم آزادی تماشاگر ۹۰ هزار نفر
داور: محسن ترکی کمک داوران: رضا سخندان و محمدرضا ابوالفضلی
اخطار: میثم مجیدی (۴۲)، سجاد شهباز زاده (۶۰)، امین حاج محمدی (۸۱)، محسن کریمی (۹۰+۱) استقلال –
استقلال:
مهدی رحمتی (C)، حنیف عمران زاده، هرایر مگویان، میثم مجیدی، میلاد فخرالدینی، روزبه چشمی، امید ابراهیمی، خسرو حیدری(۷۲ محسن کریمی)، یعقوب کریمی(۵۵ خرسند نیا)، سجاد شهباززاده(۸۰ امین حاج محمدی) و جابر انصاری
سرمربی: پرویز مظلومی
پرسپولیس:
سوشا مکانی، محسن بنگر، علیرضا نورمحمدی(C)، رامین رضاییان، محمد انصاری، احمد نوراللهی(۵۵ بنگستون)، کمال کامیابی نیا، فرشاد احمدزاده، امید عالیشاه(۷۳ علی علیپور)، مهدی طارمی و محسن مسلمان
سرمربی: برانکو ایوانکوویچ
شرح بازی در نیمه اول:
مهدی رحمتی را باید چهره ویژه بازی در نیمه اول نام گذاشت. دروازه بان استقلال با دو سیو چپ و راست عالی مانع از برتری پرسپولیس در نیمه اول شد. پرسپولیس که بازی را تحت تاثیر حریف آغاز کرده بود، با گذشت ۱۰ دقیقه آرام آرام به زمین استقلال آمد و با حرکات رامین رضائیان از راست و نفوذهای عالیشاه، طارمی و احمدزاده صاحب موقعیت هایی شد که هیچ کدام از آنها راهی به دروازه حریف پیدا نکرد.خط دفاعی استقلال در نیمه اول عقب بازی کرد و البته هافبک های دفاعی در کنترل کمال کامیابی نیا، احمد نوراللهی و محسن مسلمان ناکام ماندند تا پرسپولیس برتری نسبی ای به حریف داشته باشد. البته استقلال هم روی یک ضدحمله و چند ضربه ایستگاهی خطرناک نشان داد.
با پایان نیمه اول تغییر استراتژی مربیان در ۴۵ دقیقه دوم می تواند نتیجه بازی را رقم بزند. باید دید چه تغییراتی در ترکیب تیم ها انجام خواهد شد.
شرح گل:
۱ ـ صفر (استقلال): در حالی که پرسپولیس بازی را بهتر آغاز کرده بود، دقیقه ۴۹ سانتر زیبای خسرو حیدری از جناح راست با ضربه سر تماشایی جابر انصاری از داخل محوطه جریمه به گل اول بازی تبدیل شد. سرزنی انصاری در بین مدافعان بلندقامت پرسپولیس عجیب بود ضمن اینکه سوشا مکانی هم واکنش خوبی روی این توپ نداشت.
۱ ـ ۱ (پرسپولیس): شوت رامین رضائیان از محوطه جریمه، دفع رحمتی و برخورد مجدد توپ با بنگتسون بازی را به تساوی کشاند. این گل در آخرین ثانیه های بازی به پایان رسید تا عدالت رعایت شود.











