تحول عمرانی در گیلان‌غرب با آسفالت‌ریزی ۳۲ هزار مترمربع از معابر شهری

IMG_20250916_150758_038_copy_640x588

 گزارش فعالیت شهرداری گیلان‌غرب از زبان شهردار:
تحول عمرانی در گیلان‌غرب با آسفالت‌ریزی ۳۲ هزار مترمربع از معابر شهری

نوای گیلانغرب شهردار گیلان‌غرب مهندس تورج حیدرخانی از اجرای گسترده پروژه‌های عمرانی به‌ویژه در حوزه آسفالت‌ریزی معابر شهری خبر داد. به گفته وی در ماه‌های اخیر با شناسایی نقاط آسیب‌دیده و اولویت‌بندی مناطق نیازمندحدود ۳۲ هزار مترمربع از معابر شهر از جمله در شهرک امام، شهرک ثابت‌خواه، زرگوش و سایر محلات قدیمی، با کیفیت بالا و طبق استاندارد، آسفالت‌ریزی شده‌اند.

وی هدف اصلی این اقدامات راارتقاء کیفیت زندگی شهروندان بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی، کاهش استهلاک وسایل نقلیه و جلوگیری از آب‌گرفتگی عنوان کرد شهردار همچنین ضمن قدردانی از دکتر فتح‌الله حسینی نماینده مجلس و همکاری شهروندان به چالش‌هایی چون تأمین مصالح شرایط آب‌وهوایی و هماهنگی با دستگاه‌های خدماتی اشاره کرد که با تلاش شبانه‌روزی کارکنان شهرداری بر آن‌ها غلبه شده است.
در پایان، مهندس حیدرخانی از تدوین طرح جامع بهسازی معابر خبر داد و وعده داد که این طرح به‌صورت مرحله‌ای اجرا خواهد شد تا چهره‌ای نو و درخور شأن برای گیلان‌غرب رقم بخورد.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


8 + دو =

آمارگیر وبلاگ