جلسه شورای آرد و نان و ستاد تنظیم بازار شهرستان گیلانغرب برگزار شد

IMG_20230821_135020_684_copy_512x230

جلسه شورای آرد و نان و ستاد تنظیم بازار شهرستان گیلانغرب برگزار شد
صبح امروز جلسه شورای آرد و نان و تنظیم بازار به ریاست وحید محمدی  فرماندار و با اعضای زیربط درمحل فرمانداری برگزار برگزار شد.
به گزارش نوای گیلانغرب دراین جلسه فرماندار تامین آرد ونان روزانه مردم را ضروری عنوان کرد و اظهار داشت : به گزتامین آرد ونان به جهت اینکه قشرعظیم مردم روزانه از آرد و نان استفاده می کنند یکی از مهمترین و حساس ترین موضوعات می باشد.

محمدی با تأکید بر استمرار نظارت و بازرسی های دقیق بر بازار و رصد قیمت ها به صورت مستمر گفت: برای حفظ حقوق مصرف کنندگان و ممانعت از افزایش غیرقانونی قیمت ها کم فروشی و دیگر تخلفات توسط برخی افراد فرصت طلب انجام گشت های مستمر و حضور همیشگی بازرسان در سطح بازار علاوه بر افزایش اعتماد عمومی موجب جلوگیری از قانون گریزی و تخلف عده ای سودجو خواهد شد.
فرماندار شهرستان گیلان‌غرب با اشاره به اهمیت موضوع نان بر ارتقای کیفی سلامت نان و تعامل و اهتمام جدی بر نظارت کامل امور آرد و نان و رفع مشکلات و بازدید و نظارت تیم‌های بازرسی تاکید کرد و افزود: ادارات صمت، جهادكشاورزى، بهداشت و اتحادیه نانوایان شهرستان با نظارت دقیق و مستمر بر تامین و توزیع آرد جهت تولید نان با کیفیت و جلب رضایت آحاد مردم تلاش نمایند

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


8 − شش =

آمارگیر وبلاگ