خسارت آتش سوزی مزارع گیلانغرب به کشاورزان بیمه شده پرداخت می شود
نوای گیلانغرب :مهندس نجفی نماینده بیمه محصولات کشاورزی شهرستان گیلانغرب اعلام کرد:با توجه به آتش سوزی های اخیر مزارع گندم این شهرستان متاسفانه تنها ۱۰ هکتار ازین مزارع تحت پوشش بیمه آتش سوزی بود اند.
عمادنجفی اظهار داشت با توجه به اینکه بارها به نماینده کشاورزان،دهیاران و مراکز جهاد کشاورزی در جلسات متعدد اطلاع رسانی لازم مبنی بر بیمه نمودن محصولات کشاورزی شده.ولی متاسفانه فرهنگسازی لازم برای بیمه کشاورزی و آتش سوزی مزارع صورت نگرفته است وهمین امر موجب می شود کشاورزانی که مزارع آنها در معرض آتش سوزی ودیگر بلایا قرار گیرد نتوانند از امتیازات بیمه بهره مند شوند
وی افزوددر سالهای آینده بیمه محصولات کشاورزی به عنوان تنها نهاد حمایتی از کشاورزان در زمان خسارت باید بیشتر مورد توجه و حمایت قرار گیرد
نمایندگی بیمه در شهرستان گیلانغرب گفت:این نمایندگی بعد از بررسی و کارشناسی مزارع بیمه شده در قبال اتش سوزی خسارت، وارده را به کشاورزان پرداخت خواهد کرد
وی با اشاره به آتش سوزی بخشی از مزارع در روزهای اخیردر دهستان حومه گفت مزارع بیمه شده که در آتش سوزی ۲۲ خرداد ماه خسارت دیده اند دارای بیمه نامه با تعهدات ۵ و۶ میلیون تومان برای هر هکتار می باشند که در هفته های آینده خسارت وارده به این مزارع توسط نماینده بیمه ای به کشاورزان خسارت دیده پرداخت خواهد شد.
نمایندگی بیمه در شهرستان گیلانغرب در پایان اظهارداشت بیمه آتش سوزی به صورت جدا از بیمه بلایای طبیعی بانک کشاورزی و با تعهدات مختلف ارائه میشود.











