زنگ مقاومت در مدارس گیلانغرب نواخته شد

نوای گیلانغرب :نایب رییس هیات تجدید نظر رسیدگی به تخلفات وزارت آموزش و پرورش در آیین نمادین زنگ مقاومت در آموزشگاه شهدای گیلانغرب گفت: با مشارکت اولیا و مردم دستیابی به اهداف آموزش و پرورش و تحقق برنامه های آن امکان پذیر خواهد بود.
حجت الاسلام سید مرتضی کریمیان در ادامه با تبریک آغاز سال تحصیلی جدید افزود: روز نخست ماه مهر روزی ملی است که متعلق به همه است لذا باید قدرشناسی و ضرورت جهاد فکری و علمی به فرموده مقام معظم رهبری مورد تاکید قرار گیرد و لحظه ای نباید در این راستا غفلت کرد.
مدیر اداره آموزش وپرورش گیلانغرب نیز گفت: امروز بوستان تعلیم و تربیت در آغاز سال تحصیلی جدید در حالی بازگشایی می شود که بهترین زمان برای آنهایی است که روزی در این سنگر خدمت کرده اند.
خیرالله ناصری اظهار کرد: هر آنچه که در مملکت اتفاق می افتد روی همین نیمکت هاست پس بنابراین حفظ حریم مدرسه بعنوان یک مکان طاهر ضرورتی انکار ناپذیر است.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره پنج هزار شهید دانش آموز کشور و ۹۷ دانش آموزش شهید گیلانغرب گفت: بیش از یک هزار معلم و ۵۶۳ فرهنگی بازنشسته در این شهرستان وجود دارد که ۸۳ درصد آنها از یادگاران دفاع مقدس هستند.
گیلانغرب در غرب استان کرمانشاه با بیش از ۷۲ هزار نفر جمعیت هشت هزار و۴۸۱ دانش آموز دارد که در ۲۲۹ مدرسه این شهرستان تحصیل می کنند.
همچنین امروز با حضور مسئولان و خانواده های معظم شهدا، ایثارگران، جانبازان و قشرهای مختلف مردم مزار شهدای گیلانغرب غبارروبی و عطر افشانی شد.

منبع /ایرنا

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


1 + = شش

آمارگیر وبلاگ