عکاسی وفیلم برداری ازمراسم عروسی برای آقایان ممنوع است

رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران گفت واحدهای مجازی که زیر نظر این اتحادیه فعالیت می‌کند اجازه ندارند برای مراسم عروسی عکاس آقا برای مراسمات عروسی بفرستند

نتیجه تصویری برای عکاسی عروسی برای آقایان ممنوع است

نوای گیلانغرب :منوچهر باستانی موغاری  با بیان این که هزینه  عکس گرفتن در آتلیه‌ها  براساس کیفیت کار عکاسان است وبطور مرسوم توافقی تعین می شود ودر خال تغییر است افزودند به طور معمول افراد پس از دیدن نمونه‌های کار براساس کیفیتی که مدنظر آنهاست قیمتی را به صورت توافقی با آتلیه هماهنگ می‌کنند،

وی گفت نکته‌ای که همواره باید مدنظر داشت افراد با هر قیمتی و هر کیفیتی که آتلیه انتخاب می‌کنند  حتما  باید جواز داشته باشد، چرا که در غیر این صورت امکان رسیدگی به تخلفات وجود ندارد.

رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران تصریح کرد  : در موارد متعدد شکایت‌هایی  از برخی عکاسان مراسمات به اتحادیه ما ارجاع داده می‌شود که گاه ممکن است از فرد هیچ آدرس و نشانی در دست نباشد، چرا که عده‌ای بدون مجوز برای مدتی در یک محل فعالیت می‌کنند و پس از آن محل خود را تغییر میدهند در چنین شرایطی اطلاعات مربوط به آنها هیچ کجا ثبت نشده و اگر فردی هم تخلفی کرده باشد راهی برای یافتن او .پیگیری وجود ندارد، اما واحدهای جوازدار حتی در صورت جابه‌جایی اطلاعات خود را در اتحادیه به ثبت می‌رسانند و برهمین اساس کمتر ممکن است در این زمینه دچار مشکل شوند.

باستانی موغاری خاطر نشان کرد طبق قوانین موجود لازم است عکاسان عروسی حتما باید خانم باشند و واحدهای با جواز نیز همه این مساله را رعایت می‌کنند. حتی برای نشان دادن نمونه کار نیز تنها عکس‌ها به عروس و خانم‌ها داده می‌شود.

وی اضافه کرد به لحاط اینکه  تکنیک‌های عکاسی و فیلمبرداری در حال تغییر و پیشرفت است، طبعا قیمت آنها نیز متفاوت خواهد بود اما در مجموع قیمت‌های این صنف رقم‌های بسیار بالایی نیست چرا که در موارد متعدد کسادی بازار موجب می‌شود اعضای ما حتی با قیمتی پایین تر از نرخ مرسوم به عقد قرارداد بپردازند.

رییس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران همچنین یادآور شد: از سوی این  اتحادیه افرادی که علاقه‌مند به دریافت مجوز هستند امتحان فنی گرفته می‌شود و در صورتی که افراد مهارت لازم  وکیفیت فنی را نداشته باشند ازارائه  جواز به آنها خودداری می‌شود.

وی گفت :درحال حاضر درشهر بزرگ  تهران حدود ۱۴۰۰ تا ۱۸۰۰ واحد عکاسی و فیلمبرداری دارای مجوز رسمی فعالیت دارند

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


+ دو = 8

آمارگیر وبلاگ