مرگ مادر و پسر زیر سایه قاتل خاموش

مدیرعامل آتش‌نشانی سقز گفت: ساعت ۱۲ ظهر سه‌شنبه شخصی در تماس با ۱۲۵ از گازگرفتگی مادر و پسری در خیابان فخر رازی سقز خبر داد.

ایرج گیلاسی در ادامه افزود: پس از این تماس بلافاصله نیروهای امدادی آتش‌نشانی به محل اعزام شدند که با ورود امدادگران به این خانه مشخص شد یک مادر ۷۰ ساله با پسر ۴۷ ساله‌اش به نام‌های «کلثوم» و «منصور» ۱۰ ساعت پیش از پای درآمده‌اند.

گیلاسی افزود: پس از اینکه قاضی کشیک که در محل حاضر شده بود، پس از مجوز وی، اجساد مادر و پسر برای بررسی بیشتر به سردخانه بیمارستان امام خمینی انتقال داده شد.
رئیس شرکت گاز شهرستان سقز نیز درباره این حادثه اظهار داشت: در بازدید میدانی نیروهای امدادی این شرکت از محل، معلوم شد در این خانه از وسایل گازسوز به شیوه اصولی استفاده نشده است.
کمال رضایی افزود: همکاران این شرکت در مرحله نخست به این یقین رسیده‌اند مرگ این دو نفر به علت برگشت گاز منواکسیدکربن از دودکش به داخل خانه که دارای سقف کوتاه نیز بوده است، باشد اما به لحاظ مهم بودن این مسئله منتظر اعلام نهایی پزشک قانونی خواهیم ماند.
این حادثه در ساعت ۱۲ در خیابان فخر رازی، یکی از خیابان‌های پر تردد شهر سقز روی داده است..

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


دو + 2 =

آمارگیر وبلاگ