مشکلات عشایر شهرستان گیلانغرب موردبررسی قرارگرفت

IMG_20250205_103343_984_copy_512x329_1

جلسه‌ای که با حضور مهندس خدادادی، فرماندار گیلانغرب، مدیر کل امور عشایری استان و جمعی از عشایر در فرمانداری گیلانغرب برگزار شد،
به گزارش نوای گیلانغرب سرپرستی امور عشایری استان با اشاره  به وجود ۱۴ هزار خانوار عشایری با جمعیتی بالغ بر ۸۰ هزار نفر در ۱۴ شهرستان استان، بر اهمیت رسیدگی به مشکلات این قشر تأکید کرد.
رضایی به موضوع کارت‌های تردد عشایر اشاره کرد و از پیچیدگی‌های اداری و نیاز به هماهنگی بین اداره کل امور عشایری و سایر نهادها، از جمله معاونت اطلاعات کل ارتش، برای صدور این کارت‌ها سخن گفت وبه کاستی‌ها و کمبودهای موجود در ارائه خدمات به عشایرنیز اذعان کرد و بر این نکته تأکید کرد که اداره کل به تنهایی قادر به حل تمام مشکلات نیست.
سرپرست اداره کل امور عشایری به مصوبات و آیین‌نامه‌های موجود در خصوص ارائه خدمات به عشایر اشاره کرد و یادآور شد که تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند به نسبت چهار درصد جمعیت عشایری استان، خدمات لازم را ارائه دهند. که این موضوع در مصوبه شورای عشایر استان نیز تصویب شده است

رضایی به کمبود ماشین‌آلات و تجهیزات اشاره کرد و بر ضرورت تأمین تجهیزات بیشتر تأکید نمود. وی از همکاری اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای  شهرستان گیلانغرب قدردانی کرد
وی همچنین به مشکلات مربوط به آبرسانی و تأمین سوخت ماشین‌آلات  و تامین ۴ کپسول برای هرخانوار عسایری درماه اشاره کرد و بر ضرورت تأمین اعتبار بیشتر برای حل این مشکلات تأکید کرد.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


− 5 = چهار

آمارگیر وبلاگ