۶۱ نفردرشب چهارشنبه سوری دراستان کرمانشاه مصدوم شدند

9000000000000 ۶۱نفر در حوادث چهارشنبه سوری استان کرمانشاه تا ساعت ۲۴ روز سه شنبه مصدوم شده اند

به گزارش نوای گیلانغرب به نقل از خبررگزاری صدا وسیمای مرکز کرمانشاه مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: از این تعداد تاکنون، ۱۲ مصدوم مربوط به شهرستان های استان و ۴۹ مصدوم هم مربوط به شهر کرمانشاه هستند.

کبر آزادی افزود: در شهرستان های پاوه ۴ نفر، جوانرود ۳ نفر که در یکی از موارد دست پسر ۱۴ ساله ای قطع شد، سرپل ذهاب ۳ نفر، صحنه یک نفر، و کنگاور هم یک نفر آسیب دیده اند.

وی با اشاره به اینکه در یکی از موارد در شهر کرمانشاه، احتمال تخلیه چشم راست دختربچه ای ۳ ساله وجود دارد، گفت: از آمار کل مصدومان استان کرمانشاه تا ساعت ۲۴ ، ۱۱ نفر دختر و زن، از ۳ تا ۶۵ سال، و ۵۰ نفر هم پسر و مرد، از ۲ تا ۴۵ سال بودند.

آتش پاد حجت الله جهانبخشی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهر کرمانشاه هم گفت: در چهارشنبه سوری امسال شهر کرمانشاه، به غیر از چند مورد جزئی که بلافاصله با حضور به موقع آتش نشانان آتش مهار شد، موارد قابل توجهی از حریق و خسارت به منازل مسکونی، برای ثبت در دفتر آمار آتش نشانی رخ نداد.

البته به گفته اکبر آزادی مسئول روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی استان کرمانشاه، آمار نهایی و کامل، فردا چهارشنبه پیش از ظهر منتشر می شود.منبع خبرگزاری صدا وسیمای مرکز کرمانشاه

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


− چهار = 2

آمارگیر وبلاگ