تعطیلی ۶ شهرستان کرمانشاه تمدید شد

استاندار کرمانشاه، از تمدید تعطیلی ۶ شهرستان اسلام‌آباد غرب، گیلانغرب، هرسین، پاوه، جوانرود و سرپل‌ذهاب به عنوان شهرستان‌های قرمز و ‌پرخطر به مدت یک هفته دیگر خبر داد.

به گزارش  نوای گیلانغرب به نقل از خبرگزاری فارس از کرمانشاه، ۶ شهرستان اسلام‌آباد غرب، گیلان‌غرب، هرسین، جوانرود و سرپل‌ذهاب به عنوان شهرستان‌های قرمز و ‌پرخطر از دوشنبه هفته گذشته، پنجم آبان‌ماه به مدت یک هفته براساس مصوبه ستاد کرونا تعطیل اعلام شده است.

استاندار کرمانشاه امروز نیز در جلسه ویژه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا نیز از تمدید محدودیت‌های کرونای ۶ شهرستان استان به مدت یک هفته دیگر خبر داد و گفت: فعالیت ادارات و بازار در تمامی شهرستان‌های اسلام‌آباد غرب، گیلانغرب، هرسین، پاوه، جوانرود و سرپل‌ذهاب به عنوان شهرستانهای قرمز و ‌پرخطر به مدت یک هفته براساس مصوبه امروز ستاد کرونا تعطیل اعلام می‌شود.

هوشنگ بازوند افزود: محدودیت و ممنوعیت‌های ۲۲ گانه‌ای برای تمامی شهرستان‌ها نیز همچنان مورد تأیید است که با نظارت جدی نهادهای متولی اعمال خواهد شد.

وی افزود: هم اکنون بیش از هزار نفر در سطح بیمارستان‌های استان بستری هستند راه درمان کرونا در بیمارستان‌ها نیست با ادامه این روند داریم به سمت ایجاد نقاهتگاه‌ها و استفاده از فضای باز بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران پیش می‌ریم.

بازوند باری دیگر از مردم خواست، نسبت به استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی جدیت داشته باشند.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


8 − = چهار

آمارگیر وبلاگ