بازارچه مرزی سومار هفته آینده بازگشایی می‌شود

66

قراربود بازارچه مرزی سوما روز ۱۲ فروردین افتتاح وبازگشایی شود اما این بازگشایی به هفته آینده موکول شد .

فرامرز اکبری از بازگشایی بازارچه مرزی سومار طی هفته آینده خبرداد و گفت: این بازاارچه قرار بود امروز ۱۲ فروردین بازگشایی شود که به علت تغییر استاندار دیالی عراق به هفته آینده موکول شد.

وی افزود: پس از افتتاح و بازگشایی این بازارچه در هفته آینده، مبادلات تجاری از طریق آن با کشور عراق انجام می‌شود.

اکبری از فراهم شدن امکانات لازم برای راه اندازی بازارچه مرزی سومار خبرداد و تصریح کرد: پس از بازگشایی این بازارچه ظرفیت صادرات روزانه تا سقف یک هزار کامیون را دارد.

فرماندار گیلانغرب از فراهم بودن شرایط برای تجارت کوله بری در این بازارچه خبرداد و گفت: البته میزان صادرات از این مرز بستگی به میزان تقاضا و پذیرش کشور عراق دارد.

اکبری از تجهیز بازارچه به امکاناتی چون، آب، برق، تلفن، اینترنت، سوله و…در فضای مسقف ۴۰ هکتاری خبرداد و گفت: علاوه بر این نیاز طرف عراقی به برق نیز تامین شده و آنها نیز آمادگی بازگشایی مرزو انجام مبادلات تجاری از آن را دارا هستند.

فرماندار گیلانغرب ، مرز سومار را یکی از امن ترین مرزها عنوان کرد و گفت: کالاهای صادراتی از بازاراچه مرزی سومار از طریق استان دیالی به بغداد منتقل خواهند شد.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


8 + = شانزده

آمارگیر وبلاگ