دیدارمدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه با فرماندارگیلانغرب

IMG_20250128_115055_523_copy_640x288

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمانشاه وهیئت همراه باحضوردر فرمانداری  گیلانغرب با فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش نوای گیلانغرب در این دیدار، محمد باقر محمدی، رئیس شعبه منطقه‌ای هلال احمر، با صادق خدادادی، فرماندار گیلانغرب، به بحث و تبادل نظر درباره فعالیت‌های جمعیت هلال احمر پرداختند.
در این جلسه، فرماندار گیلانغرب حمایت کامل خود را از طرح‌های هلال احمر اعلام کرد و بر اهمیت توجه به مسائل زیربنایی شهرستان، از جمله اختصاص زمین برای ایجاد پایگاه امداد و نجات و احداث انبار کمک‌های بشردوستانه تأکید کرد.
فرماندار گیلانغرب آمادگی خود را برای حمایت از جمعیت هلال احمر در اجرای برنامه‌های بشردوستانه تأیید کردو بر همکاری نزدیک مسئولان محلی و هلال احمر تأکید نمود
دراین دیدار رستمی،رئیس هلال احمرشهرستان گیلانغرب، نیز به ضرورت تکمیل فرآیند تخصیص زمین و ساخت پایگاه اشاره کرد و گفت که این اقدامات می‌تواند به افزایش بازدهی پاسخگویی به حوادث جاده‌ای در منطقه کمک کند.

در پایان این دیدار، طرفین بر تعهد خود به تلاش مشترک برای تأمین امنیت و آسایش ساکنان گیلانغرب تأکید کردند و رئیس هلال احمر استان از همراهی فرماندار شهرستان قدردانی کرد.وابرازامیداری کرداین همکاری بتواند به بهبود خدمات امدادی و افزایش توانمندی‌های هلال احمر در منطقه کمک شایانی کند.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


5 + = چهارده

آمارگیر وبلاگ