مجلس پیگیر مطالبات معلمان است

نوای گیلانغرب:نماینده آبادان گفت: از فرهنگیان انتظار داریم مطالبات خود که بعضا به حق است را از مسیر قانونی خود پیگیری کنند.

سیدحسن دهدشتی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه خوزستان، با اشاره به تجمع تعدادی از معلمان در مقابل مجلس اظهار کرد: روز چهارشنبه با خبر شدیم که تعدادی از معلمان مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کرده بودند.

وی گفت: نمایندگان این موضوع را پیگیری خواهند کرد و نمایندگان و کمیسیون​های تخصصی در خصوص این اتفاق جلسه​ای برگزار کردند و در پایان جلسه مجلس نیز تذکری در مورد این موضوع داده شد.

وی ادامه ​داد: از سوی دیگر از فرهنگیان انتظار داریم مطالبات خود که بعضا به حق است را از مسیر قانونی خود پیگیری کنند؛ کما این که در این مدت تمام نمایندگان مجلس نسبت به مطالبات فرهنگیان حساس بوده و در حالی پیگیری آن هستند.

دهدشتی گفت: لازم است معلمان و فرهنگیان مطالبات خود را از طریق قانونی منعکس و پیگیری کنند تا رسانه​های بیگانه و دشمنان فرصت سوء استفاده نداشته باشند و مجلس به طور کامل از این معلمان حمایت می​کند.

مطالب مرتبط

شغل دوم معضلی جدی در سیستم آموزشی کشور/ معلمان پول ندارند

به گزارش نوای گیلانغرب وبه نقل از فزهنگ نگار معلمی شغل...

نظرات

پاسخی بگذارید


هفت − = 6

آمارگیر وبلاگ