قائم مقام وزيرکشور لغو سخنرانی در گيلانغرب را رد کرد

به گزارش نوای گیلانغرب وبه نقل خبرگزاري موج، حسينعلي اميري افزود: آخرين سخنراني که در گيلانغرب برگزار شد متعلق به حجت الاسلام محسن رهامي بود و وي سخنراني خود را به انجام رساند.
سخنگوي وزارت کشور توضيح داد: محلي که براي سخنراني رهامي در نظر گرفته شده بود مکاني دولتي بود که به همين دليل، با دستور فرماندار اين استان براي جلوگيري از ايجاد شبهه در اعلام بيطرفي، تغيير داده شد.
اميري افزود: اين سخنراني بدون هيچ مشکل و حاشيه اي انجام شده است.
حجت الاسلام محسن رهامي، رئيس کميته انتخابات شوراي هماهنگي جبهه اصلاحات است که اخيرا براي سخنراني به گيلانغرب دعوت شده بود.
قرار بود حجت الاسلام و المسلمين هادي خامنه اي نيز در گيلانغرب حاضر شود. در حالي که برخي از منابع خبري، دليل حضور نيافتن وي را کسالت عنوان کرده اند اما برخي از رسانه ها مخالفت گروه هاي خودجوش را عامل لغو اين سخنراني دانسته اند.

مطالب مرتبط

مطلب مرتبطی پیدا نشد.

نظرات

پاسخی بگذارید


7 + = ده

آمارگیر وبلاگ